GUMMILOPPET 2023

Rydaholms IF har den stora äran att inbjuda till det 37:e Gummiloppet! Gummiloppet är ett motionslopp på 8 km från gamla gummifabriken i Horda till Rydaholm. Vi har även pojk- och flickklasser och en mixad klass på 3,7 km med start i Lökaryd och målgång i Rydaholm. Gummiloppet anordnas traditionsenligt på Rydaholmsdagen, i år den 7 oktober. Varmt välkommen att deltaga!

Läs mer om Gummiloppet här


Rydaholms IF är en idrottsförening i Rydaholm med anor många årtionden tillbaka. I vår nuvarande form finns vi sedan 2018, och dessförinnan verkade vi som en sektion av Rydaholms GoIF.

I Rydaholms IF åker vi skidor, cyklar på landsväg och med MTB och tränar och tävlar i löpning. Under vintersäsongen, från oktober till april, har vi öppna träningar för alla åldrar på elljusspåret i Rydaholm. När det finns snö åker vi skidor och när det är barmark springer och går vi med stavar och gör olika spänst- och styrkeövningar. Varmt välkommen att vara med! Läs mer under rubriken Träningar.

Vi i Rydaholms IF är med och underhåller elljusspåret i Rydaholm under alla årstider. Vintertid driver vi en konstsnöanläggning där vi anlägger en bana på ca 1 km när vädret tillåter. När det finns natursnö så anlägger vi skidspår runt hela elljusspåret. Det är också Rydaholms IF som har anlagt och sköter den mountainbike-bana som finns vid elljusspåret i Rydaholm. Läs mer om vår anläggning.