Startsida vinter

Dackefejden 2024

Rydaholms IF har den stora äran att bjuda in till den 49:e Dackefejden på skidor. Tävlingen går av stapeln den 10 februari med första start klockan 10:00.

Läs mer och anmäl dig här!


Rydaholms IF är en idrottsförening i Rydaholm med anor många årtionden tillbaka. I vår nuvarande form finns vi sedan 2018, och dessförinnan verkade vi som en sektion av Rydaholms GoIF.

I Rydaholms IF åker vi skidor, cyklar på landsväg och med MTB och tränar och tävlar i löpning. Under vintersäsongen, från oktober till april, har vi öppna träningar för alla åldrar på elljusspåret i Rydaholm. När det finns snö åker vi skidor och när det är barmark springer och går vi med stavar och gör olika spänst- och styrkeövningar. Varmt välkommen att vara med! Läs mer under rubriken Träningar.

Vi i Rydaholms IF är med och underhåller elljusspåret i Rydaholm under alla årstider. Vintertid driver vi en konstsnöanläggning där vi anlägger en bana på ca 1 km när vädret tillåter. När det finns natursnö så anlägger vi skidspår runt hela elljusspåret. Det är också Rydaholms IF som har anlagt och sköter den mountainbike-bana som finns vid elljusspåret i Rydaholm. Läs mer om vår anläggning.